Клей 2572

Клей 2572 призначається для склеювання невулканізованих ебонітів (на основі каучуків загального призначення) з металами в процесі вулканізації. Клей однокомпонентний.

Клей 2572, klej 2572
Клей 2572

Технічні характеристики

Зовнішній вигляд: в’язка рідина червоного кольору

Концентрація, %: 25,0-20,0

В’язкість: не визначається

Показники міцності кріплення не визначаються.

Гарантійний термін зберігання клею 2572 у складських умовах при температурі 0-20 ° С у герметично закритій тарі – 3 міс.

Специфічні властивості

Клейова сполука ебоніту з металами має температуростійкість до 70°С, вологостійкість, кислотостійкість, чутлива до ударів, вібрацій і різких коливань температури.

 

Технологія застосування

Клей 2572 застосовують при гумуванні апаратури та валів. На підготовлену та знежирену поверхню металу наносять 1-2 шари клею 2572. Кожен шар сушать при температурі 18-25°С насухо. Одночасно наносять шар клею на заготовки з ебонітової суміші, попередньо знежирені бензином. Покриті клеєм заготовки з ебонітової суміші накладають на метал, покритий тим самим клеєм, і прикочують роликом. Якщо гумування виробляють не тільки ебонітом, а й гумою, то на шар ебоніту накладають необхідну кількість шарів суміші, заздалегідь підготовлену та знежирену бензином. Вулканізація покриттів проводиться у вулканізаційному котлі за режимом вулканізації ебоніту та гуми.

 

Орієнтовна витрата клею (при нанесенні двох шарів на метал та одного на ебонітову змість) – від 0,3 до 0,4 кг/м². У разі загущення, клей розбавляють бензином до робочої концентрації.

При роботі з клеєм 2572 необхідно дотримуватися тих же запобіжних заходів, що і при роботі з бензином.

Цікавить ціна? Зв’яжіться з нами будь яким зручним для вас способом.

Завжди раді співпраці!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.